Ploegen op de wind geselecteerd voor verdere uitwerking

Het project “Ploegen op de wind” (Ploughing on Wind) is door Interreg NWE uitgenodigd om verder uit te werken. Samen met de internationale partners moeten de plannen nu in veel meer detail uitgewerkt worden. We zijn uitgenodigd om op 28 februari naar Lille te komen om daar van het Interreg secretariaat te leren wat we allemaal moeten doen in de verdere uitwerking van ons project. Uiterlijk begin juni 2019 moet het dossier ingediend zijn. Dit zal door een comité van vertegenwoordigers van alle NWE landen beoordeeld worden en als alles goed gaat horen we eind september dat we de financiering krijgen.

Voor nu betekent het heel veel werk aan de winkel, maar als het lukt, kunnen we vier jaar lang flink aan de weg timmeren om de bodem te verbeteren.